De praktijk

In de Engelenkampstraat in het centrum van Sittard ligt de praktijk in het voormalige Postkantoor,  dichtbij het trein- en busstation. 
De dichtstbijzijnde openbare parkeerplaatsen zijn het ABC complex en de parkeergarage onder het Hub Dassenplein.

Bij binnenkomst zie je de wachtkamer met de receptie waar je je even moet melden. In de wachtkamer is FREE WiFI aanwezig.
Als je aan de beurt bent word je door een van de assistentes naar de behandelruimte gebracht of kun je op een groot scherm aflezen naar welke stoel je kunt gaan. Ook vind je een poetshoek in de wachtkamer waar je je tanden kunt poetsen

Er zijn 6 behandelstoelen in de behandelruimte. Deze kunnen van elkaar worden afgescheiden zodat je privacy hebt indien daar behoefte aan is. Dit kan worden aangegeven bij de assistente.
 

In de praktijk bevinden zich verder een röntgenkamer, sterilisatiekeuken en kantoorruimten

Kwaliteit >
Samenwerking >

ZLOC

De orthodontisten in Zuid-Limburg zijn georganiseerd in een vereniging genaamd ZLOC (Zuid Limburge Orthodonisten Club). In dit verband zijn onderling goede afspraken gemaakt met betrekking tot elkaars opvang tijdens ziekte en vakanties. Daarnaast is een verplichte rechtsgeldige waarnemingsovereenkomst van kracht in het geval een van de leden langer arbeidsongeschikt zou worden. Onderstaand treft u de adressen van de leden van de ZLOC aan.

Sittard

Dr. M.M.H. in de Braekt
Engelenkampstraat 62
6131 JJ Sittard
046-4525687
www.orthopost.nl

Mevr. C. Schuttelaar
Hemelsley 14
6136 HM Sittard
046-4525348
www.orthoschuttelaar.nl

Heerlen

Dr. P.A.H.M. Wagemans
Looierstraat 15
6411 AA Heerlen
045-5718889